Lintje voor dirigent Mirjam Spoelman

Lintje voor dirigent Mirjam Spoelman

Op zondag 1 december heeft onze dirigent Mirjam Spoelman een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Zij kreeg de onderscheiding uitgereikt door mevrouw Cia Kroon, burgemeester van Losser, na het jubileumconcert in de Maria Geboorte Kerk in Losser, ter gelegenheid van het 80-jarig jubileum van zangvereniging Cantica Nova. De burgemeester sprak Mirjam toe met veel lof en waardering, in het bijzijn van haar man, familie, vrienden, bestuur en leden van Cantica Nova en leden van haar andere zangverenigingen.
Zij werd bedankt voor haar jarenlange inzet als dirigent van Cantica Nova, Vocaal Vrouwenensemble Ladies Only, het Lossers Overdag Koor, Onze Stem Goor en het kinderkoor van de Nederlandse Reisopera.
Mirjam heeft veel aandacht voor de muziekkeuze, de -beleving en het uitvoeringsniveau. Met stem- en ademhalingsoefeningen brengt ze de koorzangers naar een hoger niveau. Zij speelt een belangrijke maatschappelijke en sociale rol door de mensen te verbinden en te versterken.


Reageren is niet mogelijk.