seizoen 2019-2020

OPEN REPETITIES

Voor iedereen die van muziek houdt en het leuk lijkt in een koor te zingen is er op de woensdagen 16 en 30 oktober een open repetitieavond.
De gelegenheid om kennis te maken met ons repertoire, onze enthousiaste professionele dirigent Mirjam Spoelman en de leden.
De koorzangers komen niet alleen uit Goor, maar ook uit Diepenheim, Ambt Delden, Lochem, Holten en Groenlo.
Aan het begin van elke repetitie worden er oefeningen gedaan om de stem los te maken, om een zo mooi mogelijke koorklank te maken. Plezier in zingen is daarbij belangrijk.
We zingen werken van Mozart tot Finkers en van Purcell tot Jenkins. Er wordt gewerkt aan het concert voor het 95-jarig jubileum in 2020.

Wil je eens meezingen en de sfeer proeven? We repeteren elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de balletzaal van de Reggehof in Goor .
Alle stemsoorten zijn welkom.  In de pauze is er, met een kopje koffie of thee erbij, volop gelegenheid een praatje te maken met de leden.
En mocht het niet lukken er op 16 of 30 oktober bij te zijn, dan kun je natuurlijk ook altijd een gewone repetitie bij komen wonen. Daarvoor kun je bellen of mailen naar Brenda Bergsma: 06 108 776 00 of info@onzestem-goor.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search